31 Aralık 2014 Çarşamba

Kara Ekmek Dizisi Hangi Gün, Saat Kaçta, Ne zaman Başlayacak ?

Başrollerinde Özlem Yılmaz, Engin Hepileri, Ushan Çakır, Altan Erkekli gibi başarılı isimlerin oynadığı Kara Ekmek Dizisi’nin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin daha önce 3 adet fragmanı yayınlandı ve bu fragmanlar çok beğenildi. Kara Ekmek Dizisi ne zaman başlayacak açıkçası heyecanla bekliyoruz. Dizi Çarşamba günleri saat 20:00’da Kara Para Aşk dizisinin saatinde yayınlanacak. Kara Ekmek Dizisi’nin ne zaman başlayacağı ise henüz açıklanmadı.
Kara Ekmek Dizisi fragmanlarını daha önceden izlemediyseniz buradan tüm fragmanlara ulaşabilirsiniz : http://www.karaekmekdizisi.net/category/karaekmekfragman/
Dizinin çekimleri devam ettikçe setten fotoğraflar da geliyor,  işte Kara Ekmek Dizisi Fotoğrafları :

26 Aralık 2014 Cuma

Kara Ekmek Dizisi Oyuncuları , Oyuncu Kadrosu na yeni isimler katıldı !

Ekranların merakla ve heyecanla beklenen yeni dizisi Kara Ekmek Dizisi çok yakında Atv’de başlayacak. Diziyi bekleyen özellikle Özlem Yılmaz fanlarından  Kara Ekmek Dizisi ne zaman başlayacak ? gibi sorular alıyoruz ,  ancak şuan net bir tarih vermemiz mümkün değil. Ocak veya en geç şubat gibi başlamasını bekliyoruz. Sarıyer’de çekimleri devam eden dizide oyuncu kadrosuna yeni isimler eklendi.  Bakalım Kara Ekmek Dizisi ‘nde kimler oynuyor ?
Başrolde  Özlem Yılmaz, Engin Hepileri , Ushan Çakır ve Altan Erkekli var i bunların yanı sıra Ahmed Levendoğlu, Gülçin Santırcıoğlu, Anıl İlter, Başak Daşman, Elif Can Ongurlar gibi isimler de yer alıyor.
Kara ekmek dizisi oyuncuları kadrosunda değişme oldukça buradan bildirmeye devam edeceğiz.

23 Aralık 2014 Salı

Kara Ekmek Dizisi Oyuncuları Belli Oldu, Başrolde Yakından Tanıdığımız İsimler Var



Evveett, sonunda merakla beklediğimiz dizinin başrol oyuncuları belli oldu. Başrolde Özlem Yılmaz ve Ushan Çakır'ın oynayacağınız aten daha önceden yazmıştık. Ancak diğer 2 oyuncuyu bilmiyorduk. Diziden haberler gelmeye başladı. Yalan Dünya'dan ve İntikam'dan tanıdığımız isimler var !

Kimler mi bu isimler, sitemizden haberin tamamını okuyabilirsiniz :

Kara Ekmek Dizisi Oyuncuları 


22 Aralık 2014 Pazartesi

Kara Ekmek Dizisi Ne Zaman Başlayacak ?




Kara Ekmek dizisi fragmanı Atv'de ilk yayınlandığı günden beri özellikle Özlem Yılmaz hayranları dizinin başlamasını iple çekiyorlar. Ancak Kara ekmek dizisi ne zaman başlayacak, ocak ayında mı mı başlayacak, ilk bölümü ne zaman başlayacak şimdilik kanaldan ve Limon yapım'dan bir haber yok. Dizinin yapımcı şirketi bildiğiniz gibi Limon Yapım. Limon Yapım Sıdıka ile başlayan dizi macerasında İşler Güçler gibi oldukça sağlam hayran kitlesine sahip dizileri tv ekranlarında bizlerle buluşturan şirket.

21 Aralık 2014 Pazar

Kara Ekmek Dizisi 1. Bölüm Full Hd İzle



Kara Ekmek Dizisi’ni siz dizi severler olarak merakla beklediğiniz gibi, biz fan sayfası olarak da iple çekiyoruz. Kara Ekmek Dizisi ne zaman başlayacak, kara ekmek dizisi 1. bölüm izlekara ekmek 1. bölüm full izle gibi aramalar ile sitemize insanlar geliyor. Dizi yayınlanmaya başlayınca ilk olarak burada paylaşım yapacağız.


http://www.karaekmekdizisi.net/kara-ekmek-1-bolum-izle/

16 Aralık 2014 Salı

Kara Ekmek Dizisi Konusu ?



Sadece kısa bir fragmanını izleyebildiğimiz merakla beklenen Kara Ekmek dizisinin konusu nedir , ne olabilir, düşündük taşındık araştırdık.

Araştırmalarımızda karşımıza : Pa Negre ( Kara Ekmek ) adında bir film çıktı.

 http://www.imdb.com/title/tt1454523/

 Bu film , iç savaş sonrası değerlerini kaybeden bir ispanya'da, faşizmin insanları nasıl değiştirebileceğini ve neler yaptırabileceğini düşle gerçek arası gidip gelen imgesel tasarımlarla başarılı bir biçimde anlatmış bir film.

Baktığımızda , bizim dizinin sloganı " Biten Bir Hayat Yeniden Başlar mı ?"

Yani Pa Negre ile alakalı bir dizi değil.

Ayrıca dizinin kore dizilerinden alıntı olacağını öne sürenler de var, ancak bu da kesin değil.

Kara Ekmek dizisinin fragmandan çıkardığımız konusu şöyle ki ;

Başroldeki bayan oyuncu, yaşadığı olumsuz olaylardan uzaklaşmak için hayatını değiştirmeye karar veriyor. Kendini ölmüş gibi göstererek de olabilir, başka şekilde de olabilir bundan emin değiliz. Sonrasında hayatına yeni bir sayfa açarak başka bir kişi olarak devam ediyor.

15 Aralık 2014 Pazartesi

Kara Ekmek Dİzisi Oyuncuları Özlem Yılmaz


  

 


Kara Ekmek Dizisi'nin oyuncusu Özlem Yılmaz kimdir ? Nerelidir ? Kaç Yaşındadır ve Resimleri Burada :


Aslen Rizeli olan Özlem Yılmaz doğma büyüme İstanbullu. Doğduğu ve büyüdüğü yer ise Bakırköy. Özlem Yılmaz ilk öğretim yıllarını Kartaltepe İlköğretim Okulu’nda geçirdi ve ilk okuldan sonra kolejde okumaya başlayan oyuncu Kültür Kolejinde eğitimine devam etti.
ise yılları ise Ataköy Cumhuriyet Lisesinde geçti. Özlem Yılmaz eğitimini bittirdikten sonra çocukluğundan beri hayali olan mesleği yani oyunculuk için eğitim aldı. Merakı, yeteneği ve ilgisi herkes tarafından biliniyordu, sinema ve tiyatro eğitimi almak üzere Müşfik Kenter’den özel ders almaya başladı. Maalesef kısa bir süre sonra oyuncu babasını kaybettiği için çalışmalarına ara vermek zorunda kaldı.
Bir yıl sonra eğitimine kaldığı yerden devam etmek için Müjdat Gezen Sanat Okuluna girdi ve oradan 2006 yılında Müjdat Gezen Actor Studio bölümünden mezun oldu.
Misak Toros’un Özlem Yılmaz’ın yaşamında büyük bir yeri vardır. Misak Toros Özlem Yılmaz’ı ilk dizi görüşmesine yönlendiren kişidir. Misak Toros aynı zamanda oyuncunun okuldaki hocasıdır.

Atv'de Yeni Dizi : Kara Ekmek

Atv'nin merakla beklenen dizisi Kara Ekmek , yakında başlayacak. Dizinin fragmanları internette dolaşmaya başladı. Fragmandan gördüğümüz kadarı ile 2 kadın ve 1 erkek arasında dönüyor dizi ve sonucunda kadınlardan bir tanesi öldürülüyor. İşte merakla beklenen yeni dizi Kara Ekmek Dizisi'nin fragmanı :


Dizide güzel oyuncu Özlem Yılmaz'ın rol alması kesinleşti ancak başroldeki erkek karakterin kim olacağı konusundaki varsayımlar kişiden kişiye değişiyor. Kara Ekmek fragmanı, kara ekmek dizisi, kara ekmek ilk bölüm izlemek istiyorsanız fan sitemizi takip etmeniz yeterli.

14 Aralık 2014 Pazar

Kara Ekmek İzle, Kara Ekmek Fragman, kara Ekmek Oyuncular, Özlem Yılmaz



ATV ekranlarında Kara Ekmek isimli yeni bir dizi başlıyor. Biten bir hayat yeniden başlar mı? ATV’den çok konuşulacak yeni bir dizi…
Limon Yapım’ın yapımcısı olduğu dizisinin ilk sahneleri de çekildi. Dizi Ocak 2015′de ATV’de başlayacak. İlk tanıtım fragmanı yayınlanan Kara Ekmek dizisinin cast çalışmaları ise devam ediyor. İşler Güçler gibi fenomen olan bir dizinin yanı sıra ekranlarda çok sayıda diziye imza atan ve Kanal D’de yayınlanacak yeni dizisi Poyraz Karayel de merakla beklenen Limon Yapım’ın yeni dizisi için çalışmaları da hızla sürüyor.
Kara Ekmek dizisiyle ilgili ayrıntılar yakında sitemizde yer alacak. İşte Kara Ekmek’in ilk tanıtım fragmanı :