5 Ocak 2015 Pazartesi

Kara Ekmek Dizisi Çok Yakında Başlayacak , Özlem Yılmaz Röportajı


Çok yakında Atv ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Kara Ekmek Dizisi tanıtımları oldukça merak uyandırdı. Biz de özellikle Özlem Yılmaz hayranları için sevilen oyuncu ile röportaj yaptık ve dizi ile ilgili en taze bilgileri ilk ağızdan öğrendik.
İki kız kardeşin hayatlarını anlatan dizi tanıtımları ile şimdiden ilgiyi üzerine topladı. Biz de sevilen oyuncuyu yeni heyecanında yalnız bırakmadık ve sete gittik. Böylece Özlem Yılmaz’ın kamera arkasında hiç bir zaman eksik olmayan neşesine de ortak olduk.
Onu ilk olarak Unutulmaz’da tanıdık. 3 sezon boyunca zirveden inmeyen dizide oyuncunun gözyaşları sel oldu, ağladı, ağlattı. Ve ardından Kaçak’da da kaderi farklı değildi.
Bugüne kadar defalarca setlerinde ziyaret ettiğimiz Özlem Yılmaz, oynadığı rollerin aksine güleryüzü ve içten sohbeti ile kalbimizde özel bir yerin sahibi oldu.
Kamera arkasındaki neşesi ile her zaman aynı olan Özlem Yılmaz, bugüne kadar canlandırdığı karakterlerden bu kez çok farklı bir rolle karşımızda olacak.
Özlem Yılmaz  röportajda dizi ile alakalı ” Çok fazla ağlamıyorum, herşeyden önce benim için önemlisi oydu, çünkü rol üzerine yapışıyor bir oyuncunun, kendimi sürekli ağlar pozisyonda görmekten artık sıkılmıştım.O yüzden heyecanım diğer dizilere nazaran biraz daha fazla.” şeklinde açıklamada bulunurken, dizide can verdiği Asiye adlı karakter için de ” Kötü bir kız demek istemiyorum ama hırsları olan bir kız, hırsları yüzünden ara sıra kötülük demeyelim de biraz hinlik yapabiliyor, ama kendini suçlamıyor hiçbir zaman. Yaptığı herşeyde karşılığında birşey görmüş ki o da ona göre cevap veriyor. Asiye karakterine göre durum bu. ” şeklinde konuştu.
Rol oldukça merakımızı cezbetti, biraz daha tüyo alalım dedik ama güzel oyuncu ” Konuşmayı yasakladılar ” diyerek geri çevirdi :) Ama en azından Kara Ekmek’in izleyicisine neler vadettiğini söyleyebilirsiniz diye üsteledik. O da “Aşk var, entrika var, intikam var, nefret var ama duygusal olan tarafları da var hikayenin” dedi.
Özlem Yılmaz’a Ushan Çakır , Altan Erkekli, Engin Hepileri gibi usta oyuncuların eşlik ettiği Kara Ekmek Dizisi çok yakında Atv’de !



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder